Omgaan met diversiteit tussen winkelpersoneel


 

Deze opleiding is uitsluitend bedoeld voor personeel uit de paritaire comités 202, 311 en 312

In de winkel werk je samen met allerlei soorten mensen. Mensen met andere talen, interesses, afkomst, generaties, karakters etc. Hoe ga je om met deze diversiteit, hoe belangrijk is je eigen identiteit en de invloed hiervan op je samenwerking met anderen? Hoe handel je het best als een conflict zich voordoet? Onze opleiding biedt diverse tips en tricks voor een vlotte en aangename samenwerking binnen een divers team.    

Meer informatie vind je in de opleidingsfiche onderaan deze pagina. 

Voor deze opleiding voorzien we enkel inhouse sessies op aanvraag van de onderneming. Indien je graag ondersteuning wenst bij het vinden van een geschikt lokaal, gelieve dit dan aan te geven bij de inschrijving.

AANVRAAG VOOR INHOUSE SESSIES

Via dit formulier kan je een aanvraag indienen voor inhouse sessies van de opleiding 'Omgaan met diversiteit tussen winkelpersoneel'. Jouw formulier wordt vervolgens doorgestuurd naar de opleider die je zal contacteren om concrete afspraken te maken.  

Je kan maximum 10 gratis inhouse sessies van deze sectorale opleiding aanvragen, gefinancierd door het betreffende sociale fonds, met een maximum van 15 deelnemers per sessie. 

Aarzel niet om ons te contacteren indien je vragen hebt over deze inhouse opleidingssessies. 

Justine Vandormael
justine.vandormael@commercetraining.be
+32 474 933 520

 

Opleidingsfiche Omgaan met Diversiteit 2022.pdf