Sectorale opleidingen


 

Ontdek ons sectoraal opleidingsaanbod

De sociale fondsen bieden zes erkende opleidingen gratis aan voor de bedienden en arbeiders van paritaire comités 119, 202, 311 en 312. Een handig overizicht van onze opleidingen vind je terug in de infofiche's onderaan deze pagina.

Klik op de afbeelding van het gewenste paritaire comité en ontdek ons opleidingsaanbod. 

 

Per opleiding vind je een uitgebreide infofiche met meer uitleg over het doel en de inhoud van elke opleiding.

We geloven dat deze gratis opleidingen een toegevoegde waarde vormen in de onmisbare competentieontwikkeling van de medewerkers uit de handelssector en willen hen hiermee ondersteunen in hun dagelijkse functies, die steeds veeleisender worden.

De sectorale opleidingen kunnen op twee manieren aangevraagd worden: 

  • Open aanbod: deze open groepsessies zijn klassikaal gedurende een hele dag (van 9 tot 16u). Ze zijn gratis voor werknemers uit het overeenstemmende paritaire comité. Per deelnemer krijgt de betrokken onderneming een premie van € 80 per 3 uur (of € 160 per 6 uur) opleiding betaald door het desbetreffende sociaal fonds. Deze premie wordt automatisch uitbetaald in het begin van het volgende jaar op basis van de aanwezigheidslijsten. 
  • Inhouse sessies: de opleidingen kunnen ook intern bij jou in de organisatie georganiseerd worden. De opleiding blijft gratis maar je ontvangt geen premie meer van het sociaal fonds. Meer info vind je in de "Richtlijnen voor bedrijven bij de aanvraag van Incompany opleidingen."

Ga naar de gewenste opleidingspagina om medewerkers in te schrijven voor het open aanbod of om inhouse sessies aan te vragen. 

De huidige covid-maatregelen worden steeds in acht genomen. De deelnemers worden op voorhand verwittigd i.v.m. welke maatregelen er op dat moment op de specifieke opleidingslocatie gelden. De opleider zorgt ervoor dat deze maatregelen effectief worden nageleefd. 

De adminstratieve ondersteuning van onze sectorale opleidingen wordt verzorgd door Obelisk. U kan bij hen terecht voor praktische vragen na inschrijving of bij annulatie. 

Commerce Training, Obelisk
Interleuvenlaan 74
3001 Leuven
016 61 65 65
commercetraining@obelisk.be

Bijlagen

CT Infofiches_Sectorale opleidingen PC 119 - Voedingshandel_NL.pdf

CT Infofiches_Sectorale opleidingen PC 202, 311, 312 - Detailhandel_NL.pdf